,

22 Mart 2013 Cuma

Kısa Boylular İçin Elbise Önerileri

Boyunuz kısa diye kendinizi üzüyor musunuz ? Sizlere kendimce ve gözlemlerime dayanarak bir kaç öneri sunmak istiyorum.

Kolsuz kısa elbise

Kolsuz ve kısa elbiseler modası asla geçmeyen elbise modelleri arasındadır.  Kısa elbiseler sizi olduğunuzdan uzun göstermek için kesinlikle doğru seçim bir elbisedir.


 

A Model Elbise

 Elbisenin üst kısmı vücudunuzu sarıyorsa ve bu elbise aşağıya gittikçe genişliyorsa bu elbiselere A model elbise denir. Bu elbiseler sizi olduğunuzdan uzun gösterir ve varsa kusurlarınızı kolayca kapatır.

 

Vücudu saran elbiseler

Vücudu saran elbiseler konusunda daha önce ayrıntılı bilgi vermiştik. Orada da kısa boylu bayanlar için daha doğru bir tercih olamayacağına değinmiştik.


Gömlek elbise

İnce bir vücudunuz varsa, bol bir gömlek elbise (2013'ün en şık gömlek elbiseleri) ile son derece şık olabilirsiniz.  Kemerinizi biraz daha yüksekten takarak boyunuzu olduğundan daha göstermek sizlerin elinde.


Yüksek bel elbise

Yüksek bel elbiseler hakkında daha önce ayrıntılı bir inceleme yapmıştık. Yüksek belli elbiseler kısa boylu olanlar tarafından kesinlikle kullanılmalı. Boyunuzu olduğundan daha uzun göstermek için yüksek belli elbiselerin üzerine başka bir elbise daha var mıdır bilmiyorum.


Maxi elbise

Evet evet, hiç şaşırmayın ! Siz de maxi elbise giyebilirsiniz! Hem de gönül rahatlığı ile.Eğer bu model bir elbiseyi seviyorsanız dikkat etmeniz gereken tek şey daha dar bir kesim seçmek hepsi bu.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder