,

24 Mart 2013 Pazar

2013 İlkbahar Yaz Renk Trendleri

2013 İlkbahar yaz trendlerini incelemeye devam ediyoruz. Bu senenin moda renkleri neler biliyor musunuz ? Caddeler de, sokaklar da neler göreceksiniz ? Hangi renkler daha çok kullanılacak ? İşte hepsinin cevabı yazımızda. Bu sene oldukça renkli geçeceğe benziyor. Birbirinden şık ve renkli tasarımlar kullanmak hoşunuza gidecek. İçinizi kıpır kıpır edecek renkler bu sezon sizlerle.






1- Pembe ve Tonları
Bu sezonun en moda renklerinden biride pembe. Vitrinler de birbirinden uçuk pembeler görmek mümkün. Sizler de birer pembe severseniz, dolaplarınız da pembeye yer verin.


2- Mavi Ve Tonları
Mavi bu sene sezon sonuna kadar kullanılacak renkler arasında. Özellikle mavinin pastel ve kobalt tonları çok yaygın olacak. Kobalt maviyi kombinlemek için daha önceki yazılarımızdan faydalanabilirsiniz.
 

3- Sarı ve Tonları
Bu sezonun trend renklerinden biride sarı. Özellikle sarının limon rengi tonları. Ancak sarıyı kullanırken dikkat etmelisiniz. Ölçülü kullanmalısınız. Çünkü yogun sarı patlama yapar ve gözleri çok yorar. O yüzden de kombinlediğiniz renklere dikkat etmelisiniz.
 

4- Kırmızı ve Tonları
Bu sezonun en dominant rengi kırmızı. 2013 yılının en baskın rengi olarak karşımıza çıkıyor. Kırmızı oldukça iddialı bir renk olduğu için kırmızıları kombinlemeye dikkat etmelisiniz. Özellikle daha pastel ve soft renklerle kullanmanızı öneririm.

5- Yeşil Ve Tonları
2013 sezonunun en sessiz sedasız ama iddialı renklerinden biri yeşil. Özellikle yeşilin; orman yeşili, Mint yeşili, zümrüt ve deniz köpüğü. Yeşil özellikle moda haftalarının baş rengi haline geldi 2013 yılında.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder