,

23 Mart 2013 Cumartesi

2013 İLKBAHAR YAZ SAÇ MODASI

Şimdi de sıra doğal aksesuarımız olan saçlarımız da... Tüm kadınların saçlarına önem verdiğini biliyoruz. Bu senenin saç modasından henüz haberiniz yok mu ? O halde yazımızı inceleyin.  













   1-Saçlarınızı Aksesuarlarla Süsleyin
 Bu yılın en büyük trendlerinden biri de saçlara aksesuar takmak. Rengarenk fularlar, şallar, taçlar, tokalar hep saçlarınız da olacak. Sizleri oldukça şık gösterecek bu modeller, saçlarınıza şekil verip sabitlenmek adına da kullanılabilir.
 
 

2- Saçlarınızı Yandan Ayırın
Geçtiğimiz sezon hepiniz hatırlarsınız ki saçları ortadan ayırma diye bir moda söz konusuydu. Ama bu sezon bunu unutuyor. Ortadan ayırmaya elveda diyoruz. Çünkü bu sezon saçlarınızı yandan ayıyorsunuz. Trend böyle :) Üstelik bo modeller yüzünüzün daha orantılı olmasını sağlıyor. Daha ufak bir yüze sahip oluyorsunuz.



3- Yarım Topla yada Dağınık Topuz Yap
Bu model bu senenin en çok tutulan modellerinden biri olacak. Çünkü hem basit hemde profesyonel ellerden çokmış gibi görünüyor. Oldukça da rahat bir model. Yazın özellikle sıkı ve dağınık topuzlara tercihleriniz arasında yer vermelisiniz.

4- Salaş yada Grunge Modeller
Artık öyle aynanın karşısına geçeyim aman efendim saatlerce saçımla oynayayım, sonunda da istediğimi yapamayıp sinir olayım. Yok öyle bir devir artık yataktan kalktığınız gibi doğruca sokaklara atabilirsiniz kendinizi. 
 5- Islak Modeller
Sanki daha iki dakika önce banyodan çıkmışsınız hissi veren saçlar bu sezonun trendleri arasında. Bu ıslaklığı gün boyu nasıl mı sağlayacağım ? Tabi ki saç spreyleri veya jölelerle. İstediğiniz şekli vererek bu senenin en seksi saç modellerine saçınız da can verin.












Hiç yorum yok:

Yorum Gönder