,

28 Mart 2013 Perşembe

2013'ün En Trend Etek Modelleri

2013 yılının modası yavaş yavaş gün yüzüne çıktı. Modacıların çoğu tasarımlarını bir yıl boyunca üzerinde çalıştıkları kreasyonlarını sizlerin beğenisine sundu. Moda renkler,trendler,tasarımlar belirlendi. O kadar çok modacı olunca bir çok da fikir ortalarda geziyor. Aslına bakarsanız bir kaç öneri ile bu senenin modasını yakalayabilirsiniz. Sadece bazı fikir önerilerine ihtiyacınız var. Şimdi sizlere bir kaç öneri...

1- Kalem Etek
Kalem etek yılların modasıdır bilirsiniz. Hatta 40'lı yılların olmazsa olmazlarındandı. Bu senede hanımların trendlerinden biri olacak. Özellikle diz altında ve yüksek topuklu bir ayakkabı ile kombinlenmiş kalem etekler sizlere ofis ortamların da dahi eşlik edebilir.




2- Dizlerin Hemen Üzerinde Etekler
Mini eteklerin hastası olan bayanlar bu sezonda da unutulmadı. Sizleri olduğunuzdan kat kat uzun gösteren bu etekler güzelleğinize güzellik katacak. Çokta kısa tercihler yapmanıza gerek yok. Dizlerinizin hemen üzerinde olan modellerle bile şıklığınıza dayanamayacaklar.


3- Yeni Moda Uzun Etekler
Tshirt olsun gömlek olsun istediğiniz bluzun üzerine giyebileceğiniz etek çeşitleridir. İsterseniz bol kesim isterseniz dar kesim tercih edebilirsiniz. Yazın da tiril tiril olmaları ile gönlünüzü fethedeceğe benziyor.


 4- Drape Etekler
Drape etekler, neredeyse abiyeye yakın eteklerdir. Bu nedenle kombinlerken üzerine olabildiğince sade kıyafetler tercih etmelisiniz. Yalnız basen kısmı geniş olanlar açısında pek avantajlı etekler olduğunu söyleyemeceğim. Olduğundan daha geniş gösterme özelliği var.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder